Про властивості розв'язків однорідної модельної 𝟐𝒃-параболічної крайової задачі - Фратавчан, Тоня Михайлівна; Івасюк, Галина Петрівна (Чернівецький національний університет, 2021)
Досліджено властивості розв'язків однорідної модельної 𝟐𝒃-параболічної крайової задачі
Keywords: крайова задача; фундаментальна матриця розв'язків; 2b-параболічна система рівнянь