Використання предметно-мовного інтегрованого навчання для формування лексичної компетентності у галузі ІТ учнів старших класів на уроках англійської мови в ЗЗСО - Никифорук, Павло Павлович (My University, 2023)
Робота присвячена дослідженню використання інтегрованого навчання для формування лексичної компетентності у галузі ІТ на уроках англійської мови. У роботі розглянуто психолого-педагогічні особливості навчання, відбір навчального матеріалу. Увага приділена методиці використання CLIL у середній школі, розроблено комплекс вправ для формування в учнів англомовної лексичної компетентності в галузі ІТ. У роботі пропонуються методичні рекомендації щодо імплементації предметно-мовного інтегрованого навчання для формування англомовної лексичної компетентності в учнів 9-го класу.
Keywords: інтегроване навчання, лексична компетентність, старші класи, англійська мова сфери IT, психолого-педагогічні особливості навчання