Суд і засоби масової інформації: проблемні питання юридичної відповідальності за неповагу до суду - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2015)
розкрито проблемне питання відповідальності засобів масової інформації за неповагу до суду
Keywords: неповага до суду