Впровадження концепції «Спорт заради розвитку» у фізкультурно-оздоровчу роботу в режимі дня закладу дошкільної освіти - Єрмілов, Євген Олегович (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження особливостей впровадження концепції «Спорт заради розвитку» у фізкультурно-оздоровчу освіту закладу дошкільної освіти. Окреслено теоретико-методичні засади адвокації, розробки та реалізації програми «Спорт заради розвитку» в контексті міжнародного досвіду, обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність запропонованих для впровадження ігор та ігрових вправ, що на нашу думку, варто впроваджувати в режимні моменти сучасного закладу освіти. Наведено опис 16 модифікованих ігор різного типу, що дозволили оптимізувати рухову активність вихованців старшої групи.
Keywords: вправи, дошкільники, ЗДО, ігри, рухова активність, «Спорт заради розвитку», фізичне виховання.