LOCALIZATION PRINCIPLE FOR A SOLUTION OF ONEEVOLUTIONARY-PARABOLIC PROBLEM WITH A POZITIVE GENUS - Litovchenko, Vladyslav (My University, 2021)
Для класичних розв’язків однієї доточкової за часом {p,h}-параболічної задачі з додатним родом, які на початковій гіперплощині можуть мати узагальнені граничні значення типу розподілів Гельфанда і Шилова, досліджується можливість у відповідній граничній умові посилення збіжності при наближенні t до нуля. Сформульовано достатні умови, за яких відбувається покомпактна рівномірна збіжність на тій частині області зміни, де початковий функціонал збігається з неперервною функцією