Проєктна дiяльнiсть на уроках математики у 6 класi - Грудей, Яна; Лучко, Вікторія (My University, 2023)
Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.