ESG-стратегія аграрних підприємств - Лопатинський, Юрій (ОДЕСЬКИЙ НАЦЮНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2023)
ESG- стратегія - це комплексний підхід, принцип управління, що передбачає інтегрування екологічних, соціальних i корпоративних факторів у стратегії розвитку підприємств. Особливо це актуально для аграрних підприємств, де ESG-стратегія важлива щодо забезпечення реалізації природоохоронної, соціальної та економічної функції.
Lopatynskyi, Y. (2023). ESG strategy of agricultural enterprises. In Enterprise economics: Current issues of theory and practice: Proceedings of the 12th International Scientific and Practical Conference (pp. 652–653). Odesa: ONEU.
Keywords: ESG-стратегія, аграрні підприємства