Податкова система - Абрамова, Алла Сергіївна (ЧНУ ім. Ю. Фудьковича, 2022)
Курс лекцій повністю відповідає програмі навчальної дисципліни «Податкова система». У ньому висвітлено основні засади та принципи організації податкової системи України, сутність та види прямого і непрямого оподаткування, порядок нарахування й сплати податків, зборів відповідно до чинного податкового законодавства та інших неподаткових платежів. Курс лекцій містить матеріал, необхідний для вивчення дисципліни, питання для самостійного контролю, тестові контрольні завдання, задачі, глосарій, список використаних джерел, довідкову інформацію.
Конспект лекцій
Keywords: податкова система, податкова політика, Податковий кодекс України, ДПС України