Ілюстрована історико-богословська енциклопедія : в 5 т. Т.3. - Балух, Василь; Коцур, Віталій; Коцур, Віктор; Шкрібляк, Микола; Возний, Ігор; Лагодич, Микола; Щербань, Микола; Луцан, Ігор; Балух, Олексій Васильович (Друк Арт, 2025)
Третій том містить упорядковану за алфавітом (від К до О) сукупність термінів, понять і категорій історико-богословського та релігієзнавчо-філософського характеру. Важливе місце займають статті з ґрунтовними біографічними відомостями про релігійних і церковних діячів, описами географічних місць, подій та явищ, що увиразнюють історичний процес і особливості релігійних пошуків людства, інституційного оформлення релігійних організацій, рухів, шкіл, формування й еволюцію віровчень, культів, догматичних, канонічних і літургічних традицій, а також динаміку розвитку історіософської і релігійно-богословської думки в Україні та світі.