Компʼютерні ігри в освітньому процесі початкової школи як ефективний засіб навчання - Бигар, Віталія; Прокоп, Інна (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
В статті здійснено аналіз поглядів учених щодо комп’ютерних ігор в освітньому процесі початкової школи, окреслено їх роль, розкрито сутність та запропоновано узагальнену класифікацію даного виду ігор.
Keywords: комп'ютерна гра, освітні комп'ютерні програми