Педагогіка сімейного виховання - Mudryi, Yaroslav (My University, 2017)
Видання розкриває основні завдання, напрями, специфіку сімейного виховання, виховні можливості сім'ї, статеві особливості розвитку дітей та їх урахування у сімейному вихованні. Для студентів спеціальності «Соціальна педагогіка».
Keywords: Сім'я, виховання, сімейне виховання, особливості розвитку дітей, педагогічна культура батьків