Формування сучасного педагога-дошкільника в європейському освітньому просторі: виклики та уроки з Румунії - Журат, Юлія (My University, 2025)
Формування сучасного педагога-дошкільника в європейському освітньому просторі: виклики та уроки з Румунії
Keywords: педагог