ЕКОТУРИЗМ ТА ЕКОЛОГО-ОСВІТНЯ РОБОТА: ОБ’ЄКТ, СУБ’ЄКТ І ТЕРИТОРІЯ ЇЇ ЗДІЙСНЕННЯ - Дутчак, Світлана Вікторівна; Дутчак, Микола Васильович (м. Івапно-Франківськ. пл. А. Міцкевича, видавництво "Нова зоря", 2008)
Уточнюються поняття об’єкту та суб’єкту при здійсненні еколого-освітньої діяльності. Обґрунтовується поняття екологічного ландшафту – як підкласу туристсько-рекреаційного антропогенного ландшафту. Основною метою цієї публікації є змістовне наповнення понять «об’єкт екотуризму» та «суб’єкт екотуризму», а також особливості територіального забезпечення здійснення екотуристичної діяльності
дутчак С.В., Дутчак М.В. ECOTURISM AND ECOLOGICAL EDUCATION WORK: OBJECT, SUBJECT AND TERRITORY OF ITS IMPLEMENTATION
Keywords: Обєкти природо-охоронного фонду, екотуризм, об"єкт та суб"єкт туризму, ресурсна основа розвитку екологічного туризму