Зовнішня політика США часів Президента Дональда Трампа - Лисенко, Діана Володимирівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, Зовнішня політика США, Президент Дональд Трамп