Створення мобільного додатку для моніторингу розкладу сеансів у кінотеатрі з використанням Xamarin технологій - Миглей, Валентин (My University, 2019)
Магістерська робота присвячена створенню мобільного крос-платформного додатку з використанням фреймворка Xamarin на мові програмування C#. Результатом роботи став додаток для моніторингу сеансів кінотеатрів, перегляд новини кіноіндустрії. Використані базові функції Xamarin фреймворка та його сервіси.