Фінансовий менеджмент у схемах і таблицях - Гаватюк, Людмила Станіславівна; Сокровольська, Наталія Ярославівна; Юрій, Едуард Олександрович; Корбутяк, Аліна Георгіївна; Ковальчук, Наталія Олександрівна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Фінансовий менеджмент» і підготовлено з метою надання допомоги студентам в досконалому вивченні теоретичного матеріалу та набутті навичок економічних розрахунків. Запропонований навчальний посібник висвітлює теоретичні і практичні основи функціонування суб’єктів господарювання в системі фінансового менеджменту. У ньому знайшли висвітлення багато проблем, що стосуються розуміння сутності, призначення, необхідності фінансового менеджменту в сучасних умовах розвитку економіки, методики оцінки фінансових показників і оптимізації структури капіталу Рекомендовано для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також всіх тих, кого цікавить проблематика ефективного управління фінансовими ресурсами підприємств.