Управління водними ресурсами України за басейновим принципом - Shevchuk, Juriy; Шевчук, Юрій Федорович; Anton, Shevchuk; Шевчук, Антон Юрійович (International Science Group, 2020)
Розглянуто водні ресурси України та підходи до системи управління водними ресурсами. Встановлено, що басейновий принцип, який розвинутий в багатьох країнах, показав найбільшу ефективність при управлінні водними ресурсами.
Keywords: водні ресурси; стік; басейн; суббасейн; водовідбір; потенціал; інтегроване управління; об’єкт; модель