Семантична специфіка підметів аналітичної будови з кількісним значенням - Максим’юк, Оксана Василівна (Буковинський державний медичний університет. Чернівці, 2022)
У науковій розвідці з"ясовано, що роль допоміжного елемента підмета аналітичної будови спроможні виконувати синсемантичні відчислівникові іменники зі значенням власне кількості, іменники зі значенням сукупності, конкретної чи приблизної міри.
Keywords: семантична специфіка підметів; підмети з кількісним значенням