Онищук О. Патріотичне виховання на уроках математики // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. - С. 65- 66. (Науковий керівник – доц. Боднарук С.Б.) - Онищук, Олеся (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики