Міжнародні відносини крізь призму охорони збереження об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО на прикладі України - Талібова, Сара Шахмамед-гизи (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, охорона і збереження об’єктів всесвітньої спадщини, ЮНЕСКО, Україна