Впровадження інноваційних педагогічних технологій в освіті. - Романів, Людмила Вікторівна (My University, 2021)
Інноваційне навчання – зорієнтована на динамічні зміни в навколишньому світі навчальна та освітня діяльність, яка ґрунтується на розвитку різноманітних форм мислення, творчих здібностей, високих соціально- адаптаційних можливостей особистості. Специфічними особливостями інноваційного навчання є: відкритість майбутньому; здатність до передбачення на основі постійної переоцінки цінностей; налаштованість на конструктивні дії в оновлюваних ситуаціях.
Впровадження інноваційних педагогічних технологій в освіті. Modern education, training and upbringing: collective monograph / Abdullayev A., Rebar I., – etc. – Іnternational Science Group. – Boston : Primedia eLaunch, 2021. Р. 286-292
Keywords: інноваційне навчання, інноваційні педагогічні технології, навчання