Рецензія на навчальний посібник - Kulbabska, Olena (БДМУ, 2020)
Рецензований навчальний посібник є зразком успішного поєднання традиційних методів та інноваційних технологій у підготовці здобувачів освіти до зовнішнього незалежного тестування з базового предмета – української мови. Основні переваги видання – використання таких методів і прийомів, як mindmapping, scribing, INSERT, QR code тощо.
Keywords: українська мова, зовнішнє незалежне оцінювання, новітні технології викладання, ключові компетентності, наскрізні змістові лінії, інтерактивні вправи, тестування, власне висловлювання.