Формування емоційного інтелекту як чинника психічного здоров’я в учнів молодшого шкільного віку. - Бигар, Ганна; Григолінська, Тетяна (My University, 2025)
Емоційний інтелект відіграє важливу роль у розвитку дитини, її здатності адаптуватися до соціального середовища, у побудові гармонійних взаємин та збереженні психічного здоров’я.
Keywords: Емоційний інтелект, молодший шкільний вік, психічне здоров'я.