Методика викладання комп’ютерних наук у закладах вищої освіти: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2025)
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи та методики проведення за-нять з ІТ у закладах вищої освіти. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Систем-ний аналіз»
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи та методики проведення за-нять з ІТ у закладах вищої освіти. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Систем-ний аналіз»
Keywords: Методика викладання, форми і методи навчання, види занять, аналіз та самоаналіз заняття