Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку: практикум - Танасієва, Марина; Kovalchuk, Tetyana (Технодрук, 2020)
Практикум підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку», яку включено до Освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування». Практикум дозволить здобувачам вищої освіти реалізувати та закріпити теоретичні знання з МСБО в процесі виконання відповідних практичних завдань, виробничих ситуацій і тестових завдань; отримати навички застосування МСБО і навчаться приймати адекватні управлінські рішення; поглибити свою професійну підготовку ведення бухгалтерського обліку. Практикум призначений для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» .
International Accounting Standards
Keywords: облік; міжнародні стандарти бухгалтерського обліку; міжнародні стандарти фінансової звітності; бухгалтерський облік; фінансова звітність