ТЕХНІКА ЛАБОРАТОРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Буркут, Володимир Ігорович; Филипчук, Тетяна Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Мета видання – формування умiнь обирати оптимальнi ме-тоди та iнструментальнi засоби для проведення екологiчних дослiджень, збору та обробки даних, а також органiзацiї самостiйної науково-дослiдницької роботи студентiв спецiальностi 101 «Екологiя» та iнших спецiальностей, якi бажають освоїти роботу в лабораторiї. Запропонований посiбник мiстить повний навчально-методичний комплекс, зокрема теоретичнi основи технiки лабораторних дослiджень, лабораторний практикум, акти-вiзуючi питання для самоконтролю, список рекомендованих лiтературних джерел та довiдкову iнформацiю для забезпече-ння виконання лабораторного практикуму. У виданнi подано також порядок роботи з вимiрювальними приладами, поради та рецепти, кориснi студентам та працiвникам екологiчних лабораторiй.
Навчальний посібник
Keywords: Екологія; Лабораторія; Лабораторне обладнання; Лабораторний посуд; Екологічні дослідження; Концентрації та методи