3. Основи системного аналізу: Навчальний посібник/ Укл.: Дорошенко І.В., Шкільнюк Д.В. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2026. – 177 с. - Дорошенко, Ірина Вікторівна; Шкільнюк, Дмитро Валерійович (My University, 2026)
Посібник містить теоретичний матеріал, приклади типових задач, підбір практичних завдань та тестів з основ системного аналізу. Для студентів спеціальності «F4 -Системний аналіз та наука про дані» факультету тематики та інформатики.
Keywords: системний аналіз