Публічні закупівлі : навчальний посібник - Юрій, Е.О.; Гаватюк, Л.С.; Грубляк, О.М.; Іляшенко, А.Х.; Карвацький, М.В.; Корбутяк, А.Г.; Сокровольська, Н.Я. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020)
У навчальному посібнику логічно і послідовно викладено: суть публічних закупівель і сферу їх застосування, державне регулювання та контроль у сфері публічних закупівель, загальні умови здійснення публічних закупівель та процедури їх проведення, умови застосування процедури відкритих торгів, конкурентного діалогу, торгів з обмеженою участю та переговорної процедури закупівлі, зміст договору про закупівлю та відповідальність в сфері публічних закупівель. Для викладачів і студентів закладів вищої освіти, а також усіх, кого цікавить проблематика організації та проведення публічних закупівель