Оздоровчо-рекреаційна рухова активність у похилому віці : монографія - Гакман, Анна (My University, 2021)
У монографії розглянуто теоретико-методологічні засади рекреаційно-оздоровчої діяльності осіб похилого віку. Охарактеризовано підходи до визначення сутності базових категорій активного старіння населення України. На основі експериментальних даних сформульовано концептуально-методологічні положення стосовно рекреаційно-оздоровчої діяльності осіб похилого віку, що може слугувати теоретичним та технологічним підґрунтям для ефективного вирішення проблеми підняття рівня залучення осіб похилого віку до рухової активності, задля підвищення тривалості та якостіжиття. Для фахівців спеціальності фізична культура та спорт, фітнесу та рекреації, викладачів, науковців, аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться актуальними проблемами рекреаційно-оздоровчої діяльності людей похилого віку.
Keywords: теоретико-методологічні засади рекреаційно- оздоровчої діяльності осіб похилого віку.