Роль соціальних медіа у просуванні готельних послуг - Базь, Єлизавета Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню ролі соціальних медіа в просуванні готельних послуг. У роботі розглянуто теоретичні засади використання соціальних мереж як інструменту маркетингових комунікацій, визначено їх значення для підприємств індустрії гостинності та проаналізовано сучасні тенденції розвитку SMM у готельному бізнесі. Досліджено особливості використання різних соціальних платформ для просування готельних послуг, а також роль інфлюенсерів, тревел-блогерів і користувацького контенту у формуванні споживчих рішень. Практична частина роботи присвячена аналізу діяльності готелю Calista Luxury Resort (Туреччина) у соціальних мережах. Проведено оцінку контентної політики підприємства, особливостей взаємодії з гостями через цифрові канали комунікації та розроблено рекомендації щодо вдосконалення просування послуг готелю в соціальних медіа.
Keywords: Готельні послуги, індустрія гостинності, соціальні медіа, соціальні мережі, SMM, цифровий маркетинг, користувацький контент, Calista Luxury Resort.