ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПІДХОДІВ НА УСПІШНІСТЬ УЧНІВ У ФІЗИЧНІЙ КУЛЬТУРІ - Михайлович, Максим (My University, 2025)
Магістерська робота присвячена виявленню ефективності позитивного впливу індивідуальних підходів на заняттях фізичної культури в середній школі. Зміст роботи складає 3 розділи, висновки та список використаних джерел. Обʼєктом дослідження є місце та роль індивідуального підходу у фізичній культурі. Предметом слугує диференційований підхід як фактор впливу на школярів. Повний обсяг роботи - 60 сторінок.