Інженерія програмного забезпечення - Танасюк, Юлія Володимирівна; Одайська, Христина Савеліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Дисципліна “Інженерія програмного забезпечення” входить до переліку обов’язкових для студентів спеціальності 123 “Комп’ютерна інженерія”, що навчаються за освітньо-професійними програмами “Комп’ютерна інженерія” та “Програмування мобільних і вбудованих комп’ютерних систем та засобів інтернету речей”. Методичні вказівки сприятимуть підготовці до виконання семи лабораторних робіт, які дадуть змогу практично засвоїти теоретичний матеріал дисципліни. Лабораторні роботи адаптовані до кредитно-модульної системи навчання та передбачають як індивідуальну так і командну роботу. Для студентів вищих навчальних закладів.
Інженерія програмного забезпечення: методичні вказівки до лабораторних робіт
Keywords: UML; Життєвий цикл програмного забезпечення; Інженерія програмного забезпечення