Рефлексія як важливий механізм професійного самовдосконалення. - Іванчук, Марія (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розглянута рефлексія як важливий механізм професійного самовдосконалення.
Keywords: рефлексія; професійна діяльність; професійне самовдосконалення