Таксономія денотативного простору тематичної групи лексики “Тваринний світ” у романі “Гаррі Поттер” - Марчук, Оксана (My University, 2018)
В статті досліджено структурно-семантичне ранжування лексичних номінантів фентезійного твору «Гаррі Поттер». Особливу увагу приділено функціонуванню денотативного компоненту значення слів тематичної групи лексики «Тваринний світ», адже тварини є невід’ємним компонентом досліджуваного жанру.
Keywords: денотація, фентезійний твір, тварини, простір, можливий світ