Нарцисизм: плюси чи мінуси? - Чуйко, Галина; Чаплак, Ян (Barca Academy Publishing. Madrid, Spain, 2021)
проаналізовано особливості прояву явища нарцисизму.
Keywords: нарцисизм, нарцисична поведінка, самолюбство, "темна тріада"