Особливості застосування музейної педагогіки в закладах дошкільної освіти - Танявська, Ярина Андріївна (Київ. 7БЦ, 2024)
Пошук ефективних форм і методів виховання й навчання дітей – одна з характерних тенденцій сучасної педагогічної науки, яка все активніше акцентує увагу на необхідності підвищення ролі музейної педагогіки в освітньому процесі різних ланок освітньої системи України, у тому числі дошкільної сфери.
Музейна педагогіка – проблеми, сьогодення, перспективи. Матеріали Дванадцятої науково-практичної конференції (25-26 вересня 2024 р.). Національний заповідник «Києво-Печерська лавра»
Keywords: музейна педагогіка, дошкільники, заклад дошкільної освіти