Бюджетний менеджмент : практикум. - Грубляк, Оксана Михайлівна; Сокровольська, Наталя Ярославівна (Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2023)
Практикум відповідає програмі дисципліни «Бюджетний менеджмент» підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Видання містить різні типи завдань, практичних ситуацій, задач, тестів для самоперевірки знань, проблемні питання.
Keywords: бюджетний менеджмент