Сівак Д. Становлення і розвиток студентських наукових історичних студій у Харківському університеті (ХІХ-ХХІ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Сівак, Дар'я (My University, 2023)
Сівак Д. Становлення і розвиток студентських наукових історичних студій у Харківському університеті (ХІХ-ХХІ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.