Функційно-семантичне поле приблизної кількості у говірках Буковини - Філіпчук, Марія; Попович, Наталія (Baltija Publishing, 2021)
Приблизна кількість у говірках Буковини має свою особливість. Ядро функціонально-семантичного поля приблизної кількості становлять числівники з лексичними модифікаторами на зразок зо, з, до, коло, може, хоть. Периферію з модифікатором майже.
FUNCTIONAL-SEMANTIC FIELD OF APPROXIMATE QUANTITY IN BUKOVINIAN DIALECTS
Keywords: Приблизна кількість; модифікатори; мікрополе та макрополе кількості