Використання генеративних змагальних super-resolution мереж для покращення якості зображення інфрачервоних камер в реальному часі - Перевозний, Андрій (My University, 2023)
У даній роботі аналізуються важливі аспекти, пов'язані із вдосконаленням роздільної здатності зображень та відеоінформації. Основна увага дипломної роботи спрямована на використання генеративних змагальних super-resolution мереж для оптимізації візуальної якості інфрачервоних зображень у реальному часі. Обґрунтовується актуальність проблеми низької роздільної здатності та обмеженої частоти кадрів ІЧ-камер. Розроблено застосунок для роботи з ІЧ-камерами на базі ОС Android.
Keywords: інфрачервоні зображення, інфрачервоні камери, Android, NDK, C++, Vulkan, OpenCV, Super-Resolution, генеративні змагальні нейронні мережі, SRGAN, RTSRGAN, RealSRGAN, RealESRGAN, згорткові нейронні мережі, CNN, NCNN