ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Калинчук, Георгій (My University, 2024)
Еволюція професійної підготовки майбутніх учителів фізичного виховання в Україні спрямована на формування творчих, ефективних педагогів, які постійно самовдосконалюються. Актуальність проблеми професійної самореалізації майбутніх учителів визначає тему магістерської роботи: «Формування культури професійної самореалізації майбутніх учителів фізичного виховання». Метою дослідження є розробка і перевірка технології формування цієї культури. Завдання дослідження включають аналіз критеріїв та показників самореалізації, а також розробку методичних рекомендацій для підвищення професійної готовності студентів. Практичне значення полягає у створенні навчальних програм і умов для оптимального розвитку професійних якостей майбутніх учителів.
Keywords: культура професійної самореалізації, професійна готовність, методичні рекомендації, самовдосконалення, педагогічна діяльність.