Міграційні процеси - Джаман, Василь Олексійович; Санталова, Світлана Олександрівна (Інститут географії НАН України, 2023)
Розглянуті хвилі масової еміграції українців з кінця ХІХ століття до початку ХХІ століття. Особлива увага звернута на проблеми міграцій населення України у період сучасної російсько-української війни.
Keywords: міграція; хвилі міграції; хвилі еміграції; внутрішньо переміщені особи; Україна; міждержавна міграція