Суспільно-географічні особливості ідентифікації меж історико-географічних регіонів Чернівецької оласті - Захарчук, Іван Володимирович (Географії України та регіоналістики, 2021)
Дослідження суспільно-географічних особливостей ідентифікації меж історико-географічний регіонів Чернівецької області дозволяє науковцям вико- ристовувати в своїх працях новітній матеріал, створювати аналіз того, як насе- лення області сприймає історико-географічні чинники формування Чернівецької області, покращує створення нових моделей, карт та картосхем, можливості для управлінців проводити власний аналіз на базі отриманих з різних досліджень даних та висновків, урегулювання існуючих конфліктів та унеможливлення створення нових.
Суспільно-географічні особливості ідентифікації меж історико-географічних регіонів Чернівецької оласті