Підготовка фахівців з електронного урядування в територіальних громадах як одна із складових утвердження громадянських цінностей в українському суспільстві - Шманько, Олег Володимирович (Традиції та інновації в сучасній педагогічній діяльності: європейський вимір // Збірник наукових праць за матеріалами науково-практичної конференції. – Ізмаїл: РВВ ІДГУ, 2017. – 146 с.; С. 132-137, 2017)
Висвітлюються шляхи і механізми утвердження громадянських цінностей в процесі запровадження електронного урядування через підготовку відповідних фахівців; розкривається сутність електронного урядування та його значення у передових країнах пострадянського простору, визначається зв’язок між електронним урядуванням та громадянськими цінностями, а також пропонуються можливі шляхи запровадження даних ініціатив в життя.
Keywords: громадянське суспільство, громадянські цінності, електронне урядування, демократичне суспільство, електронна демократія, електронна взаємодія