Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства: проблеми достовірності та релевантності інформаційного забезпечення - Kuz, Vasyl (Тернопільський національний економічний університет, 2013)
Досліджено взаємозв’язки між організацією обліку та методикою аналізу. Обґрунтовано необхідність урахування елементів облікової політики при формуванні інформаційного забезпечення та реалізації результатів аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства
Analysis of company’s financial and economic activities: issues of reliability and relevance of information support
Keywords: аналіз; етапи аналізу; інформаційне забезпечення; облікова політика; організація обліку