Припинення права власності як форма його реалізації - Patsurkivskyi, Yurii (Форум права, 2013)
Розглядається поняття та основні підходи до розуміння категорії припинення суб’єктивного права власності як форми його реалізації. Аналізуються окремі підстави припиненням правовідносини власності, пропонується визначення припинення права власності. Досліджуються питання визначення моменту припинення суб’єктивного права власності.
Keywords: припинення права власності; підстави припинення права власності; суб’єктивне право