ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ - Наконечний, Костянтин Петрович; Підгірна, Валентина Никиферівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Пропоноване видання укладено для освітньої компоненти «Основи наукових досліджень та академічної доброчесності» відповідно до стандарту вищої освіти за спеціальністю D3 «Менеджмент» галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право». Матеріали включають питання для самоконтролю до навчальних елементів освітньої компоненти та тематику рефератів і мультимедійних презентацій. Подано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та освітньо-професійної програми «Менеджмент туристичної індустрії».
Інструктивно-методичні матеріали до самостійної роботи
Keywords: дослідницька діяльність; організація наукової роботи; академічна доброчесність; наукові методи; наукове цитування; антиплагіат