Охорона праці в галузі: навч. посіб. / Деревянчук О.В., Дерев’янчук Я.В., Кравченко Г.О., Мотрич А.В. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 264 с - Деревянчук, Олександр Володимирович; Дерев'янчук, Ярослав Володимирович; Кравченко, Ганна Олексіївна; Мотрич, Артем Володимирович (My University, 2022)
Навчальний посібник містить систему правових, соціально- економічних, організаційно технічних методів і засобів забезпечення безпечних умов виробничого середовища, безпеки праці та пожежної безпеки згідно з чинними законодавчими та іншими нормативно- правовими актами. Для студентів вищих закладів освіти за спеціальністю 015.34 Професійна освіта (машинобудування), 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія.