УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ - Собкова, Наталія Дмитрівна; Саінчук, Наталія Валеріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для індивідуального виконання, що дозволять здобувачу закріпити теоретичні питання, які подаються викладачем на лекційних заняттях і набути практичні навички в процесі опанування дисципліни управління інвестиційними проєктами.
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань
Keywords: проєкт; інвестиції; інвестиційний ризик; окупність інвестиційного проєкту; ефективність інвестиційного проєкту