ГІС-картографування шляхів сполучення м. Чернівці - Якимчук, Аліна Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Метою випускової кваліфікаційної роботи є використання сталого геоінформаційного підходу при картографуванні вулично-дорожньої та залізничної мереж одного із найбільшим міст України – Чернівці, із подальшим складанням цифрових картографічних моделей території міста. Вибір території дослідження обумовлений наступними головними причинами: проектування вулиць міста Чернівці має глибоке історичне коріння та є результатом поєднання різних етапів розвитку міста, від середньовічного планування до сучасних архітектурних та інженерних рішень.
ГІС-картографування шляхів сполучення м. Чернівці
Keywords: шляхи сполучення, ГІС-картографування, дорожня мережа